Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Duna Llibres

editorial de ciència-ficció i fantasia

Hola, món!

Aterrem aquí amb la intenció d'aportar el nostre granet de sorra (no és sorra del planeta DUNE, només és un granet de sorra metafòricament acceptable)
Així començaven les entrades del 99% de blogs (blocs?) que s'escrivien al voltant dels anys 2000. Nosaltres, com som una mica segle XX, ens sentim familiaritzats amb aquest format d'explicar la nostra vida com si li importés a la resta del món. Així que sí:

Hola, món!


Aterrem a Aixeta.cat, el teu web de micromecenatge de confiança, amb la intenció d'aportar el nostre granet de sorra (no és sorra del planeta DUNE, no comencem amb les preguntes friquis, només és un granet de sorra metafòricament acceptable) i amb la voluntat de garantir les edicions limitades —quan n'hi hagi— als nostres futurs subscriptors i subscriptores (aquells bojos i boges irresistiblement atractius i atractives), però SEMPRE amb la complicitat de les nostres llibreries (a qui mai no agraïm prou la feina que fan, sobretot per Sant Jordi, on els editors ens passem unes setmanes corrent en cercles, amb els braços alçats i amb una ansietat recurrent alimentada per tones de cafeïna).

Només heu de seleccionar la llibreria que desitgeu quan us doneu d'alta (us enviarem un correu, per demanar-ho) i allà us hi trobareu el vostre paquet desitjat, anhelat amb una desesperació assumible, amb el llibre —en edició limitada quan n'hi hagi— i amb els materials i detallets que fem per a cada ocasió —SI en fem—. Però també el podeu rebre a casa, o sigui, com qualsevol compra online (menys els trapelles que els envieu a la feina, esclar).

Bé, com ja es comença a notar molt que havíem d'omplir la primera entrada del blog per no començar sense res, buits, com si fos un abisme, ho anem deixant aquí. Amb insistents cops de colze a la costella em recorden que us digui que us en feu subscriptors, que tot el suport que ens doneu ens anirà de perles per engegar aquest projecte titànic i impossible. Feu-vos-en subscriptors. Que fem possible, l'impossible. Que les cançons són per somiar però que fem els somnis realitat. Una altra vegada, el colze. Bé, que si us subscriviu prometem posar-hi tot l'enginy, la cura i l'amor de que disposem. I una mica d'humor, quan ens quedin energies.

La vostra IA de proximitat, amb les tres lleis de la robòtica superades.

***El desdoblament de gènere s'autoprograma cada vegada que li molesta a algú, així que predim que ha vingut per quedar-se.